Σεισμόσ Αθήνα - Σεισμόσ Τωρα - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Dynatos Seismos Twra
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Dynatos Seismos Twra from i0.wp.com
Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Το βοηθητικό γήπεδο του οακα είχε επίκεντρο ο σεισμός που ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Το βοηθητικό γήπεδο του οακα είχε επίκεντρο ο σεισμός που ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμόσ Τωρα - Σεισμόσ Τώρα
Σεισμόσ Τωρα - Σεισμόσ Τώρα from i0.wp.com
Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Το βοηθητικό γήπεδο του οακα είχε επίκεντρο ο σεισμός που ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, .

Το βοηθητικό γήπεδο του οακα είχε επίκεντρο ο σεισμός που ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμόσ Τώρα : Σεισμόσ Τωρα
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμόσ Τωρα from www.thetoc.gr
Το βοηθητικό γήπεδο του οακα είχε επίκεντρο ο σεισμός που ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Το βοηθητικό γήπεδο του οακα είχε επίκεντρο ο σεισμός που ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι.

Σεισμόσ Αθήνα - Σεισμόσ Τωρα - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.. Το βοηθητικό γήπεδο του οακα είχε επίκεντρο ο σεισμός που ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας, σύμφωνα με το γεωδυναμικό . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

0 Response to "Σεισμόσ Αθήνα - Σεισμόσ Τωρα - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός."

Post a Comment